Optimale vitaliteit in lijf en bedrijf 
 

Wij werken samen met diverse (zorg)professionals en opleidingsinstituten. We zijn aangesloten als member bij Van der Valk Vitaal Amersfoort van waaruit we ook trainingen en workshops verzorgen. 

Voor online coachings trajecten maken wij gebruik van de Fitmo Health App, voor meer informatie hierover zie www.fitmo.com

Lokale Projecten in Amersfoort waar wij aan deelnemen:

  • Nationale Diabetes Challenge Amersfoort


De Bas van de Goor Foundation zet zich in voor wandelen als vorm van behandelen. Dit doen zij door het organiseren van de jaarlijkse Nationale Diabetes Challenge, waaraan elk jaar duizenden mensen in heel Nederland deelnemen. Deelnemers wandelen samen met zorg-, sport- en welzijnsprofessionals één keer per week in eigen buurt. Dit jaar met een aangepast 10-weeks programma van september tot en met de lokale afsluiting op 14 november (Wereld Diabetes Dag). Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/locaties voor een wandellocatie bij jou in de buurt en meld je gratis aan. 
Daarnaast hebben deelnemers dit jaar de mogelijkheid deel te nemen aan een online wandelprogramma. Via de mail ontvangen deelnemers maandelijks een wandelschema met trainingen en tips over wandelen, diabetes een gezonde leefstijl. Doe mee en meld je tot en met eind augustus gratis aan via www.jouwwandeluitdaging.nl


  • Gezonde wijk Nieuwland

Met de Gezonde Wijk wil de gemeente Amersfoort de gezondheid en zelfredzaamheid van inwoners van de stad versterken. Om zo gezondheidsachterstanden te verminderen.

Professionals op het gebied van zorg, welzijn en preventie in de wijk gaan met elkaar en samen met bewoners aan de slag voor een betere gezondheid van de bewoners van de wijk. Aansluiting bij zelfredzaamheid, gezondheidsvaardigheden en motivatie van de bewoners staat voorop.

Hierbij benutten we de kracht en de energie in de wijk, we ontmoeten elkaar en werken samen vanuit positieve gezondheid.

  • Leefstijlwandelingen in de wijk Nieuwland

 Mensen die graag gaan wandelen, zijn welkom op vrijdag om met ons, de leefstijlcoaches op pad te gaan: 

Deze wandeling is gericht op mensen die 30 a 60 min kunnen wandelen
Elke vrijdag verzamelen we voor 10.00 uur bij BEYTNA, in de Wijkboerderij Nieuwland, Zeldertsedreef 2. 
Opgeven: info@leefstijlcoachingamersfoort.nl

 * Na afloop wordt er nog gezellig een kopje thee of koffie gedronken!

Je kan ook deelnemen aan de  GRATIS bijeenkomsten over oa: gezonde voeding, effectief bewegen , rust en herstel. 

  • Voedselapotheek

De Voedselapotheek is bedacht door een ontwerper (Naomi Jansen). Zij vraagt zich af hoe wij onze gezondheid weer kunnen verbinden aan voeding in plaats van aan geneesmiddelen. Dat is een uitdaging, waarin zij en apotheker Mark Slager elkaar vinden. Samen met scholen, inwoners en zorgverleners starten zij in de wijk Amersfoort Schothorst “De Voedselapotheek”.

De Voedselapotheek is een antwoord op de vraag hoe je gezond en goedkoop eten gemakkelijk maakt voor veel mensen. Hoe je met voeding kunt werken aan het voorkomen van ziekten als diabetes en hartvaatziekten.
Wij organiseren het leefstijlproject Fitcoins in de wijk Nieuwland met ondersteuning vanuit de Gemeente Amersfoort en in de buurt 033

Wij organiseren samen met de SRO Amersfoort dit jaar de Nationale Diabetes Challenge Amersfoort 


Wij zijn member van Van der Valk Vitaal Amersfoort, hier huren wij o.a. flexibele ruimtes voor onze afspraken en trainingen 


Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn