1
3
2

Wij werken samen met diverse (zorg)professionals en opleidingsinstituten. We zijn aangesloten als member bij Van der Valk Vitaal Amersfoort van waaruit we ook trainingen en workshops verzorgen.Lokale Projecten in Amersfoort waar wij aan deelnemen:


  • Nationale Diabetes Challenge Amersfoort

De Bas van de Goor Foundation zet zich in voor wandelen als vorm van behandelen. Dit doen zij door het organiseren van de jaarlijkse Nationale Diabetes Challenge, waaraan elk jaar duizenden mensen in heel Nederland deelnemen. Deelnemers wandelen samen met zorg-, sport- en welzijnsprofessionals één keer per week in eigen buurt. Dit jaar met een aangepast 10-weeks programma van september tot en met de lokale afsluiting op 14 november (Wereld Diabetes Dag). Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/locaties voor een wandellocatie bij jou in de buurt en meld je gratis aan. Daarnaast hebben deelnemers dit jaar de mogelijkheid deel te nemen aan een online wandelprogramma. Via de mail ontvangen deelnemers maandelijks een wandelschema met trainingen en tips over wandelen, diabetes een gezonde leefstijl. Doe mee en meld je tot en met eind augustus gratis aan via www.jouwwandeluitdaging.nl.


  • Gezonde wijk Nieuwland


Met de Gezonde Wijk wil de gemeente Amersfoort de gezondheid en zelfredzaamheid van inwoners van de stad versterken. Om zo gezondheidsachterstanden te verminderen.


Professionals op het gebied van zorg, welzijn en preventie in de wijk gaan met elkaar en samen met bewoners aan de slag voor een betere gezondheid van de bewoners van de wijk. Aansluiting bij zelfredzaamheid, gezondheidsvaardigheden en motivatie van de bewoners staat voorop.


Hierbij benutten we de kracht en de energie in de wijk, we ontmoeten elkaar en werken samen vanuit positieve gezondheid.

Wij organiseren het leefstijlproject Fitcoins in de wijk Nieuwland met ondersteuning vanuit de Gemeente Amersfoort en in de buurt 033
Wij organiseren samen met de SRO Amersfoort dit jaar de Nationale Diabetes Challenge Amersfoort
Wij zijn member van Van der Valk Vitaal Amersfoort, hier huren wij o.a. flexibele ruimtes voor onze afspraken en trainingen