picture-2600-
picture-26002-
picture-26003-

Leefstijlcoaching Amersfoort is een initiatief van Esther Wiersema en Corine Resink. Samen hebben wij alle kennis, ervaring en tools in huis om iedereen een optimale gezondheid en vitaal ouder worden te laten bereiken. Zowel groepen, bedrijven als individuele personen kunnen bij ons terecht voor een plan van aanpak op maat.


Wij hebben een gezamenlijke passie om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl, waar ze zelf weer de regie hebben over hun eigen leven.

We zijn beide gecertificeerd Integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach, en stoppen met roken coaches, onze opleidingen vullen elkaar prima aan. Hierdoor hebben wij alle kennis en kunde in huis om samen aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl: voeding, beweging, ontspanning, je gedachten en emoties en zingeving. Kortom wij houden ons bezig met postieve gezondheid in alle facetten: gezonde voeding, beweging, ontspanning, je gedachten, emoties en levensgeluk.


Wij zijn aangesloten bij de BLCN, Kabiz en BGN, en voldoen daarmee aan de kwaliteitseisen, waarmee we onze kwaliteit kunnen waarborgen.


Vanuit aanvullende zorgverzekeringspakketten bestaat soms de mogelijkheid om een traject, of een gedeelte van een traject vergoed te krijgen.